AZ IRUNMORE TEAM KÜLDETÉSE:

A FUTÁS ÉS A MOZGÁS SZERETETÉT ÁTADNI OLYAN HOBBISPORTOLÓKNAK, AKIK FEJLŐDNI SZERETNÉNEK

Kimondható, hogy a hobbisportolók edzéstervezése már egy külön terület a szakmán belül. A hobbifutók száma az elmúlt években rohamosan megnőtt, így az igény az irányított, szakmai vezetésre még nagyobb lett.
Az interneten talált útmutatások sokszor ellentmondásosak, nehéz kiigazodni rajtuk és az információtömeg össze is zavarja az embert. Amikor egy hobbisportolót készítünk fel ugyanazokra a távokra, amiken az elit versenyzők is elindulnak, az edzésalapok megtartása mellett egészen más élettani, társadalmi körülményeket kell figyelembe venni. A fejlődés mértéke, a terhelhetőség, a regeneráció egészen más.
De pont ez a futás szépsége, hogy együtt tudunk versenyezni a nagyokkal! Azonban sok kezdő futó esik abba a hibába, hogy túl sokat, túl hamar, túl intenzíven kezd edzeni. A kezdeti, látványos sikerélmény elsodorja a futót, a strukturált edzés és a megfelelő regeneráció hiánya pedig sokszor középtávon sérüléshez vezet. Tipikus jelenség, hogy idejekorán irreális célokat tűznek ki a futók: egy éven belül félmaratonra, vagy maratonra vágynak!

 • ERRE JÖTT LÉTRE A LEGÚJABB SZOLGÁLTATÁSUNK, AZ IRUNPLAN!
 • LEHETSZ TELJESEN KEZDŐ, ÚJRAKEZDŐ, HALADÓ,….
 • EZEKET A HIBÁKAT ELKERÜLVE SEGÍTÜNK NEKED A CÉLJAID ELÉRÉSÉBEN!
  ERRE JÖTT LÉTRE A LEGÚJABB SZOLGÁLTATÁSUNK AZ IRUNPLAN!

  AZ IRUNPLANT OLYAN ALFÁK, OMEGÁK ÉS EGYBEN EDZŐK FOGJÁK ÖSSZE,
  AKIK MÁR ÁTESTEK UGYANEZEKEN A PROBLÉMÁKON ÉS TUDJÁK, HOGY
  MIRE VAN SZÜKSÉGED!

   

  LEHETSZ TELJESEN KEZDŐ, ÚJRAKEZDŐ, HALADÓ AZ IRUNMORE TEAM
  CSAPATA KÉSZEN ÁLL, HOGY SEGÍTSEN NEKED!